Árpád
-2 °C
3 °C

Gól(oka)t kapott és pontot vesztett a Fradi

2002.08.24. 20:20
Remek mérkőzésen megosztozott a pontokon a Dunaferr és a Fradi. Garami József eddig 100 %-os együttese szűk félóra elteltével hátrányba került, ám a fordulás után sikerült egyenlítenie, majd a vezetést is megszerezték. A hazaiaknak csak az utolsó pillanatokban értékesített büntetővel sikerült az egyik pontot megmenteniük.
Nagy iramban kezdtek a csapatok, sorra alakították ki a helyzeteket az ellenfél kapuja előtt, ám gólt egyik félnek sem sikerült elérnie. Egészen a 26. percig, amikor Buzás kapu elé ívelésekor Szkukalek rossz ütemben ugrott fel, rosszul fejelte a labdát Szűcs felé, és a berobbanó Alexnek nem volt nehéz 8 méterről a kapuba bólintania.

A folytatásban hiába kapcsolt nagyobb sebességre a Fradi, ebben a negyvenöt percben nem sikerült kiharcolnia az egyenlítést. A második negyvenöt perc folyamatos vendég rohamokkal kezdődött, a hazaiak kontrákkal próbálkoztak, de mind Szűcs, mind Bita remekül teljesített.

A 71. percben azonban már az újvárosi kapus is tehetetlen volt, amikor Lipcsei elindult előre, eltolta a labdát Éger mellett és tíz méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. Alig nyolc perc elteltével pedig már a zöld-fehéreknél volt az előny. A gólt "természetesen" Tököli szerezte.

Az első gólnál hibázó Szkukalek sokadszor futott el a bal oldalon, majd a 16-os sarkától laposan lőtt középre. Az addig remeklő Bita a középen érkező Gera elől még kiütöttea labdát, ám pechjére éppen egykori csapattársa, Tököli elé, aki elvégezte a "rutinfeladatot" és 6 méterről jobbal az üres kapu közepébe lőtt.

A gól után a hazaiak minden mindegy alapon támadásba lendültek és ennek az utolsó előtti percben gól lett az eredménye. A pewrcekkel korábban beállt Balaskó ütközött a büntetőterületen belül Kapiccal és a ferencvárosiak heves reklamálása ellenére Dubraviczky tizenegyest ítélt. A büntetőt Éger magabiztosan lőtte a jobb felső sarokba.

A Fradi ebben a bajnokságban először kapott gól(oka)t, és ez pontvesztésébe is került Garami József együttesének.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?