Árpád
-2 °C
3 °C

Továbbra is pont nélkül a Sopron

2002.08.24. 20:11
Bognár Györgynek továbbra sem megy Sopronban. Ezúttal a Csank János edzette Siófok távozott három ponttal a hűséág városából. Az egykori Fradi edző együttese az első félidőben szerzett előnyét a találkozó vége előtt nem sokkal növelte, a hazaiaknak csak a lefújás előtt nem sokkal sikerült szépíteniük.
Hiába kezdett lendületesen a hazai gárda, bő tízpercnyi játék után már a Siófoknál volt az előny. Usvat kapott remek labdát a jobb oldalon, betört a hazai tizenhatoson belülre, és a kiinduló Farkas mellett 13 méterről a jobb sarokba helyezett.

Az első negyedóra végeztével a hazaiak már fél tucat szögletet végeztek el, de komoly helyzetet nem sikerült kialakítaniuk a vendég kapu előtt. Azonban az unalmas mezőnyjáték közben komoly helyzetet nem tudtak kialakítani Somogyiék. A második negyvenöt percben hiába cserélt sorra a hazai csapat, nem tudott megújulni.

A második félidő közepén a hazaiak nehezen viselték kedvenceik szenvedését és füstbombákat dobáltak a pályára. Ennek következtében Erdős játékvezető percekig szüneteltette a találkozót. A meccs utolsó húsz percére Csank János bevetette Filipovicsot is, kinek első próbálkozását a gólvonalról vágták ki a hazai védők.

A következő Filipovics próbálkozásnál már nem volt ilyen szerencséjük a soproniaknak, Schultz kiugratása után a csereként beállt csatár 15 méterről helyezett a jobb sarokba. A hazauiak dicséretéres zól, hogy nem adták fel és ennek eredményeként a lefújás előtt nem sokkal sikerült szépíteniük. Ám Tóth Mihály jól eltalált lövése nem sokat ért, a Sopron továbbra is pont nélkül szerénykedik a tabella alján. Az eredmény így is a hazaiak számára hízelgő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?