Árpád
-2 °C
4 °C

Új edző, régi forma Békéscsabán

2002.09.01. 00:22
A Békéscsaba egy hete megszerezte első győzelmét, most viszont az eddig nyeretlen Videotont segíetette idei első sikeréhez. A fehérváriak sokkal jobban játszottak és megérdemelten nyertek.
A meccs előtt a hazaiak kispadjára a héten kinevezett egykori debreceni főkedvencben, Garamvölgyi Lajosban, és az előző fordulóban aratott fölényes győzelemet követő lendületben bíztak a békéscsabai szurkolók. A Videoton viszont eddig egyetlen meccset sem nyert az idei bajnokságban, és egy újabb kudarc könnyen Várhidi Péter állásába kerülhetett volna. Az első félidő magyar színvonalon és iramban ment, de már ekkor sokkal pontosabban játszott a vendégcsapat. A Videoton több veszélyes helyzetet kialakított, de támadói kihagytak minden lehetőséget. A legnagyobb gólhelyzetet mégis a csabaiak bírták kihagyni: a tizenhatodik percben Grujic közeli fejesét fogta bravúrral Végh. A szünetben a jó ideje indiszopnált Terjéket Gajic váltotta a Vidi csatársorában. Gajic épp egy perce volt pályán, amikor Hamar átadását tizenhárom méterről a hazai kapu bal oldalába vágta. A bekapott gól után a Békéscsaba nagyobb iramot próbált diktálni, de a Videoton továbbra is kezében tartotta a mérkőzés irányítását. A vendégek sokkal határozottabban, jobban játszott. A hatvanhatodik percben aztán Hamar végigszaladt a békéscsabai térfélen, és tizenháromról a kapuba gurított, végkép eldöntve a mérkőzés kimenetelét

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?