Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Élen maradt az MTK

2002.09.14. 21:54
Alacsony színvonalú meccsen a hajrában jobban koncentráló listavezető Rednic góljával váltotta három pontra a mezőnyfölényét. A Siófok szervezetten védekezett, és megnehezítette a kékek dolgát.
Amikor a sorsolást kézhez vették a csapatok, akkor aligha gondoltak arra, hogy a Siófok a harmadik helyen áll majd, amikor ellátogatnak a Hidegkuti-stadionba. Az MTK a Fradi idegenbeli legyőzése után egyértelműen szerették volna folytatni a jó sorozatukat egy újabb sikerrel, bár pontosan tudták: nem vár könnyű meccs rájuk.

A Siófok az első perctől kezdve szervezetten védekezett, ám nem adták fel az ellentámadások lehetőségét. Ettől függetlenül az MTK sokkal jobban játszott, noha az első fontos esemény itt is a játék megszakítása volt, ám korántsem a nézőtéri brutalitás miatt, hanem egy elkóborolt kutya okozta az átmeneti szünetet.

A második félidőben sem változott a játék képe Illésék voltak az aktívabbak, de a kapu előtt rendre betliztek a támadók. Eközben Kuttor is kihagyott egy nagy lehetőséget.

A véghajrában aztán Illás pompásan tálalt sarokkal az addig is sokat mozgó baloldalon felfutó Rednic elé, aki kapásból a kapuba lőtt. Az MTK győzelmével megőrizte a bajnokságban vezető helyét.