Piroska
3 °C
4 °C

Élen maradt az MTK

2002.09.14. 21:54
Alacsony színvonalú meccsen a hajrában jobban koncentráló listavezető Rednic góljával váltotta három pontra a mezőnyfölényét. A Siófok szervezetten védekezett, és megnehezítette a kékek dolgát.
Amikor a sorsolást kézhez vették a csapatok, akkor aligha gondoltak arra, hogy a Siófok a harmadik helyen áll majd, amikor ellátogatnak a Hidegkuti-stadionba. Az MTK a Fradi idegenbeli legyőzése után egyértelműen szerették volna folytatni a jó sorozatukat egy újabb sikerrel, bár pontosan tudták: nem vár könnyű meccs rájuk.

A Siófok az első perctől kezdve szervezetten védekezett, ám nem adták fel az ellentámadások lehetőségét. Ettől függetlenül az MTK sokkal jobban játszott, noha az első fontos esemény itt is a játék megszakítása volt, ám korántsem a nézőtéri brutalitás miatt, hanem egy elkóborolt kutya okozta az átmeneti szünetet.

A második félidőben sem változott a játék képe Illésék voltak az aktívabbak, de a kapu előtt rendre betliztek a támadók. Eközben Kuttor is kihagyott egy nagy lehetőséget.

A véghajrában aztán Illás pompásan tálalt sarokkal az addig is sokat mozgó baloldalon felfutó Rednic elé, aki kapásból a kapuba lőtt. Az MTK győzelmével megőrizte a bajnokságban vezető helyét.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!