Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Komjátival sem verhetetlen a Sopron

2002.09.28. 18:40
Küzdelmes, gyenge színvonalú találkozón a labdát többet bírtokló és kevés helyzetéből egyet értékesítő újvárosiak megérdemelten nyertek a Sopron ellen. ez azt is jelentette, hogy a vendégek Komjáti András vezetésével elszenvedték első vereségüket a bajnokságban
A Dunaferr eddig két arcát mutatta a bajnokságban, hiszen például megszorongatta a Ferencvárost, majd képes volt otthon simán kikapni a Kispesttől. Az újvárosi szurkolók így kétkedve várták a találkozót, vajon melyik arcát mutatja a csapat az egyre inkább formába lendülő Sopron ellenében.

Nos akik kilátogattak az épülő-szépülő stadionba végül jó szájízzel hagyhatták el azt, hiszen kedvenceik a "veterán" Lengyel találatával otthon tartották a három pontot. A meccsről magáról, sok jót nem lehet elmondani, ahogy manapság mondani szokták: a küzdelem dominált.

Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy főként a mezőnyben folyt a játék, a kapukra nem sok veszélyt jelentettek a játékosok. A hazaiak többet birtokolták a labdát, valamivel több helyzetükből egyet értékesítettek, így megérdemelten jutottak a három ponthoz.

A Sopron legnagyobb egyenlítési lehetősége a lefújás előtt tíz perccel adódott, de Tóth beadását Majoros senkitől sem zavartatva 5 méterről a kapu fölé fejelte. Ez azt is jelentette, hogy a soproniak Komjáti András vezetésével elszenvedték első vereségüket a bajnokságban.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!