Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Gólokban gazdag végjáték

2002.09.28. 21:30
A hazaiak a találkozó elején két gyors góllal megnyugtató előnyre tettek szert, majd a lefújás elött öt perccel újabb két gólt szereztek. A kispestiek utolsó pillanatokban lőtt két gólja csak szépségtapasznak volt jó.
Szomorú eseménnyel kezdődött a zárt kapus összecsapás, egyperces gyászszünettel emlékeztek a múlt héten 83 éves korában elhunyt legendás újpesti játékosra, Nagymarosi Mihályra.

A hazaiak méltó módon folytatták a megemlékezést, hiszen a 10. percben már vezettek. Juhár öt méterről lőtt a kapu bal oldalába. Negyedórával később pedig már kettővel vezettek a lila-fehérek. Farkas balról lőtte be a labdát, Tokody pedig tizenöt méterről kilőtte a bal alsó sarkot.

A két gól kényelmesebbé tette a hazaiakat, míg a kispestiek képtelenek voltak megújulni. A második negyvenöt percben nagyobb fokozatra kapcsolt a Kispest, de Szabó András átszervezett védelme jól állta a rohamokat. A félidőben főleg a mezőnyben folyt a játék, egészen az utolsó öt percig.

A 85. percben Simek lapos középre adását Kovács továbbította a jobb alsó sarokba, egy perccel később pedig az előző gól előkészítője kapott remek labdát Tamásitól és miután a kispestiek átvették a néző szerepét - persze nem dobáltak semmit a pályára - Simek 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot.

Miközben már mindenki a végét jelző sípszót várta, az utolsó pillanatokban a vendégek két gyors góllal - Borgulya és Piroska révén - elfogadhatóvá tették a súlyos vereséget. A lila-fehéreknek úgy tűnik, jobban megy néző nélkül. Ha csütörtökön se menne ki senki a PSG elleni találkozóra talán. . .

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!