Piroska
3 °C
3 °C

Se gól, se színvonal

2002.10.05. 17:29
Jóllehet a Videotonnak volt nagyobb lehetősége a helyzetek nélküli meccsen a győzelem megszerzésére, Dvéri kapufája kifelé pattant. A Dunaferr ugyan uralta a meccset, szinte helyzetig sem jutott, így Tornyi Barnabásnak tovább főhet a feje, hogyan kerülhet csapata a felső házba.
A Fejér megyei rangadóra mindkét csapat kedvező előjelekkel és nagy fogadkozással készült, hiszen a Videoton zárt kapus meccsen verte a bajnokot, míg a hazai gárda két győzelmet gyűjtött be, így Tornyi Barnabás alatt stabilizálódni látszik a kispad.

A meccsen aztán meg sem látszott, hogy két nem rossz formában lévő alakulat van a gyepen. Az első helyzet ugyan az újvárosiak előtt akadt - háromszor is lőhettek a csatárok, ám a védők mentettek, egyszer nem kizárt, hogy kézzel -, de az első félidőben emellett nem produkáltak említésre méltót.

Nem úgy a Vidi. A félidő derekán Monye szúrta rá messziről, majd Pomper is távolról kísérletezett, de Bita mindkétszer a helyén volt. Dvéri húszméteres bombájánál viszont már csak a szerencsének köszönhette a kapus, hogy nem kapott gólt. A középpályás lövése ugyanis a kapufán csattant, ahonnan a kapus hátára vágódott a labda, majd onnan nem a kapu felé, így az érkező védők kivághatták a játékszert. Terjék próbálkozott még egyszer, de gyatrára sikeredett lövése.

A térfélcsere után Róth öt méterről lőhetett kapura egy kavarodást követően, de a labda jócskán a kapu mellett hagyta el a játékteret. A mindvégig meglehetősen passzív Dunaferr a hajrára némiképp feléledt, Lengyel lövését viszont nyugodtan fogta Végh, Buzás megpattanó lövése azonban kevéssel elkerülte a sarkot. Majd Drobnjak tűzte rá, Véghnek ez sem okozott gondot.

Igazságos döntetlen született.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!