Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Se gól, se színvonal

2002.10.05. 17:29
Jóllehet a Videotonnak volt nagyobb lehetősége a helyzetek nélküli meccsen a győzelem megszerzésére, Dvéri kapufája kifelé pattant. A Dunaferr ugyan uralta a meccset, szinte helyzetig sem jutott, így Tornyi Barnabásnak tovább főhet a feje, hogyan kerülhet csapata a felső házba.
A Fejér megyei rangadóra mindkét csapat kedvező előjelekkel és nagy fogadkozással készült, hiszen a Videoton zárt kapus meccsen verte a bajnokot, míg a hazai gárda két győzelmet gyűjtött be, így Tornyi Barnabás alatt stabilizálódni látszik a kispad.

A meccsen aztán meg sem látszott, hogy két nem rossz formában lévő alakulat van a gyepen. Az első helyzet ugyan az újvárosiak előtt akadt - háromszor is lőhettek a csatárok, ám a védők mentettek, egyszer nem kizárt, hogy kézzel -, de az első félidőben emellett nem produkáltak említésre méltót.

Nem úgy a Vidi. A félidő derekán Monye szúrta rá messziről, majd Pomper is távolról kísérletezett, de Bita mindkétszer a helyén volt. Dvéri húszméteres bombájánál viszont már csak a szerencsének köszönhette a kapus, hogy nem kapott gólt. A középpályás lövése ugyanis a kapufán csattant, ahonnan a kapus hátára vágódott a labda, majd onnan nem a kapu felé, így az érkező védők kivághatták a játékszert. Terjék próbálkozott még egyszer, de gyatrára sikeredett lövése.

A térfélcsere után Róth öt méterről lőhetett kapura egy kavarodást követően, de a labda jócskán a kapu mellett hagyta el a játékteret. A mindvégig meglehetősen passzív Dunaferr a hajrára némiképp feléledt, Lengyel lövését viszont nyugodtan fogta Végh, Buzás megpattanó lövése azonban kevéssel elkerülte a sarkot. Majd Drobnjak tűzte rá, Véghnek ez sem okozott gondot.

Igazságos döntetlen született.