Gusztáv
3 °C
7 °C

Tamási szép jubileuma

2002.10.19. 22:03
A 200. bajnoki mérkőzésén pályára lépő Tamási két góljával hamar megadta a találkozó alaphangját. a hazaiak győzelme Vlaszák felesleges kiállítása után sem forgott veszélyben.
Mindössze öt percet kellett várni a hazai szurkolóknak, és Farkas jobb oldali szabadrúgását a 200. bajnoki mérkőzésén pályára lépő Tamási szép mozdulattal fejelte a kabuba. Újabb tíz perc elteltével pedig már kettőre növelte önmaga és csapata góljainak számát az UTE hátvédje.

Perger rántotta le a kilépő Tokodyt a tizenhatoson belül, a teljesen jogos büntetőt pedig a jubiláns értékesítette. A kétgólos hátrányban lévő vendégek is próbálkoztak-eredménytelenül.

A 38. percben aztán megnyílt az esély a soproniak előtt. Szabados ugratta ki középen Tóth Mihályt, aki kapura fordult, a kifutó Vlaszák azonban 18 méterre a kaputól elütötte a csatárt. A játékvezető - teljesen jogosan - kiállította a kapust.

A fordulás után nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek, de az eredményesen záró hazai védelem magabiztosan verte vissza próbálkozásaikat. A 69. percben aztán végérvényesen eldőlt a három pont sorsa.

Rósa beadását a berobbanó Kovács 8 méterről mindenkit megelőzve lőtte a kapuba. A hazaiak hiába játszottak több mint egy félidőt emberhátrányban győzelmükhöz semmi kétség nem férhetett.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!