Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tamási szép jubileuma

2002.10.19. 22:03
A 200. bajnoki mérkőzésén pályára lépő Tamási két góljával hamar megadta a találkozó alaphangját. a hazaiak győzelme Vlaszák felesleges kiállítása után sem forgott veszélyben.
Mindössze öt percet kellett várni a hazai szurkolóknak, és Farkas jobb oldali szabadrúgását a 200. bajnoki mérkőzésén pályára lépő Tamási szép mozdulattal fejelte a kabuba. Újabb tíz perc elteltével pedig már kettőre növelte önmaga és csapata góljainak számát az UTE hátvédje.

Perger rántotta le a kilépő Tokodyt a tizenhatoson belül, a teljesen jogos büntetőt pedig a jubiláns értékesítette. A kétgólos hátrányban lévő vendégek is próbálkoztak-eredménytelenül.

A 38. percben aztán megnyílt az esély a soproniak előtt. Szabados ugratta ki középen Tóth Mihályt, aki kapura fordult, a kifutó Vlaszák azonban 18 méterre a kaputól elütötte a csatárt. A játékvezető - teljesen jogosan - kiállította a kapust.

A fordulás után nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek, de az eredményesen záró hazai védelem magabiztosan verte vissza próbálkozásaikat. A 69. percben aztán végérvényesen eldőlt a három pont sorsa.

Rósa beadását a berobbanó Kovács 8 méterről mindenkit megelőzve lőtte a kapuba. A hazaiak hiába játszottak több mint egy félidőt emberhátrányban győzelmükhöz semmi kétség nem férhetett.