Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyenge meccs, zalai sikerrel

2002.10.19. 18:44
A kéthetes szünet úgy tűnik a zalaiaknak tett jót, hiszen küzdelmes mérkőzésen otthon tartották a három pontot. Bozsik Péter együttese egy jól eltalált lövéssel szerezte meg a győzelmet a szervezetten játszó Siófok ellenében.
A vendégek kezdték a találkozót, ennek ellenére a hazaiak támadtak többet a találkozó első szakaszában. A folyamatos hazai rohamoknak a 20. percben lett meg az eredménye.

Ezúttal jobban sikerült a hazaiaknak a befejezés. Faragó jobbról emelte középre a labdát, Kuttor kifejelt azt, majd , Balog ballal, 20 méterről egyből kapura lőtt, a labda pedig a kapu bal oldalába vágódott.

Az első játékrészben a hazaiak sokkal aktívabbak voltak, sokkal több hangsúlyt fektettek a támadásra, ám előnyüket nem tudták növelni. A második negyvenöt perc is hazai rohamokkal indult, ám az idő múlásával a vendég siófokiak egyre inkább magukra találtak.

Ez azonban gólokban nem mutatkozott meg, a színvonal erősen visszaesett, inkább a mezőnyben folt a játék. Azonban a találkozó végére alaposan feljavulr a Síofok, és mindent megtett az egyenlítés érdekében.

Ez azonban nem sikerült Csank János csapatának. Ugyan a 92. percben Fülöp beadását Filipovics a hálóba juttatta, ám miután ezt kézzel tete a bosnyák támadó, így a játékvezető érvénytelenítette a találatot.