Zelma, Rajmund
-5 °C
-1 °C

Gyenge meccs, zalai sikerrel

2002.10.19. 18:44
A kéthetes szünet úgy tűnik a zalaiaknak tett jót, hiszen küzdelmes mérkőzésen otthon tartották a három pontot. Bozsik Péter együttese egy jól eltalált lövéssel szerezte meg a győzelmet a szervezetten játszó Siófok ellenében.
A vendégek kezdték a találkozót, ennek ellenére a hazaiak támadtak többet a találkozó első szakaszában. A folyamatos hazai rohamoknak a 20. percben lett meg az eredménye.

Ezúttal jobban sikerült a hazaiaknak a befejezés. Faragó jobbról emelte középre a labdát, Kuttor kifejelt azt, majd , Balog ballal, 20 méterről egyből kapura lőtt, a labda pedig a kapu bal oldalába vágódott.

Az első játékrészben a hazaiak sokkal aktívabbak voltak, sokkal több hangsúlyt fektettek a támadásra, ám előnyüket nem tudták növelni. A második negyvenöt perc is hazai rohamokkal indult, ám az idő múlásával a vendég siófokiak egyre inkább magukra találtak.

Ez azonban gólokban nem mutatkozott meg, a színvonal erősen visszaesett, inkább a mezőnyben folt a játék. Azonban a találkozó végére alaposan feljavulr a Síofok, és mindent megtett az egyenlítés érdekében.

Ez azonban nem sikerült Csank János csapatának. Ugyan a 92. percben Fülöp beadását Filipovics a hálóba juttatta, ám miután ezt kézzel tete a bosnyák támadó, így a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!