Judit
3 °C
7 °C

Fölényes MTK győzelem a Dunaferr ellen

2002.10.20. 15:54
Az MTK végig irányította a találkozót és magabiztos győzelmet aratott a teljesen indiszponált Dunaferr ellen. A hazaiak győzelme szinte egy percig sem forgott veszélyben a meglepetésre készülő újvárosiak ellenében.
A vendég újvárosiak a találkozó előtt a meglepetésről - ami az ő esetükben akár a pontszerzést vagy a győzelmét jelentette volna - beszéltek, majd a hetedik percben már az egyenlítésért küzdhettek. Történt, hogy Rednic a bal oldalról középre gurított, Éger hatalmasat hibázott, így az Zavadszkynak nem okozott különösebben nagy gondot 5 m-ről a kapu közepébe passzolnia.

Negyedórával később pedig már két gól volt a különbség. Illés remekül ugratta ki az üresbe futó Rednicet, aki nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba.

A hazaiak továbbra is többet birtokolták a labdát, a vendégeknek csak momentumaik voltak, ám Illésék az első negyvenöt percben nem tudták tovább növelni előnyüket.

A második félidő aztán szinte azonnal MTK góllal kezdődött. Jobb oldali szabadrúgás után a vendégvédők szinte csak asszisztáltak amint előbb Ferernczi bólintotta a labdát a kapura, majd Bita bravúrja után Zavadszky vágta a labdát a felső sarokba.

Szűk negyedórával később szépített Tornyi Barnabás együttese. Komlósi az égbe fejelte a labdát, amely Balaskó elé pattant és az egykori MTK-s kapásból lőtt Hajdú kapujába. Ám mielőtt komolyabban az egyenlítésre gondolhattak volna a vendégek, Éger hibájából növelte előnyét az MTK. A Dunaferr védője mellel levette a labdát, pontosan Illésnek, akinek nem okozott gondot nyolc méterről a kapus mellett a hálóba gurítania.

Ám hogy teljes legyen a vendégek baja, hat perccel később Ferenczi Rednic passzát lőtte a jobb felső sarokba. A hazaiak végig irányították a találkozót és győzelmük ilyen arányban is megérdemelt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?