Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Győr-Békéscsaba 5-2

2002.10.26. 19:30
Erőlködés nélkül rúgott ötöt az újonc Békéscsabának a Győr, amelyik így továbbra is három ponttal szerénykedik a tabella utolsó helyén.
Garamvölgyi Lajos a legutóbbi szerdai bajnoki meccs után már látott biztató jeleket a csapata játékában, miután egy percet két gólt is lőttek. Bízott benne, hogy a Győr ellen folytatódik a sorozat. Nos, a két gól ezúttal is megvolt, ám most nem négyet, hanem ötöt szedett össze a hátsó alakzat, így esélye sem volt a Csabának, hogy elkönyvelje első idegenbeli pontját.

A gólok sorát Szanyó nyitotta, aki egy húszméteres szabadrúgást értékesített. Három perccel később Peric labdáját vette át szépen, majd egy igazítás után tíz méterről Fekete kapus lába között a kapuba gurított.

A Békéscsaba is villant az első félidőben, hiszen Megyesi szöglete után röviden szabadítottak fel a védők, a kipattanót pedig Braga vágta a kapuba. Ez a gól aztán nem a vendégeket hozta fel, hanem a hazaiakat idegesítette. Nicsenko középre adása után Hucika belőtte a harmadikat - négy védő között gurult el a labda -, míg egy szöglet után Karabatic kortorta be a labdát a védők ügyetlenkedése közepette.

Lényegében már a fordulás előtt eldőlt minden, Keresztúri fejesgólja, illetve Baumgartner gólja csak az eredményen a meccs sorsán nem változtatott. Egyre nyilvánvalóbb: a Békéscsaba az élvonal leggyengébb alakulata, és amennyiben télen nem lesznek jelentős változások, akkor kilátástalan tavasz elé néznek a Viharsarokban.