Tekla
8 °C
20 °C

Váratlan fordulat

2002.11.02. 20:41
Tíz napja játszották a korábbról elhalasztott ZTE-Békéscsaba találkozót, és akkor a bajnok egerszegiek simán elintézték az újonc és tökutolsó csabaiakat. Ehhez képest megdöbbentő, hogy most ugyanolyan egyszerüen vágott vissza Garamvölgyi csapata, egyúttal megszerezve második győzelmét a bajnokságban
A kiegyenlített első félidő után előbb a zalaegerszegiek, majd a hazaiak kerültek fölénybe. A harmincnyolcadik percben Miculescu a jobb oldalon elment Budisa mellett, visszagurított Keresztúrinak, aki négy méterről Turi mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt.

A második félidő elején egyenlítettek a vendégek. Kenesei a bal oldalról középre emelt Egressyhez, aki a bal sarokba lőtt. Mindössze kilenc perccel később Budisa ellökte Miculescut hazaiak tizenhatosánn belül, a büntetőt pedigg Keresztúri laposan a bal alsó sarokba vágta.

A végén Keresztúrinak összejött a mesterhármas: kapura fordult a ZTE tizenhatosán belül és nagy erővel a hálóba lőtt. A Békéscsaba jobban kihasználta helyzeteit és megérdemelten nyert.