Árpád
-2 °C
3 °C

Váratlan fordulat

2002.11.02. 20:41
Tíz napja játszották a korábbról elhalasztott ZTE-Békéscsaba találkozót, és akkor a bajnok egerszegiek simán elintézték az újonc és tökutolsó csabaiakat. Ehhez képest megdöbbentő, hogy most ugyanolyan egyszerüen vágott vissza Garamvölgyi csapata, egyúttal megszerezve második győzelmét a bajnokságban
A kiegyenlített első félidő után előbb a zalaegerszegiek, majd a hazaiak kerültek fölénybe. A harmincnyolcadik percben Miculescu a jobb oldalon elment Budisa mellett, visszagurított Keresztúrinak, aki négy méterről Turi mellett a kapu jobb alsó sarkába lőtt.

A második félidő elején egyenlítettek a vendégek. Kenesei a bal oldalról középre emelt Egressyhez, aki a bal sarokba lőtt. Mindössze kilenc perccel később Budisa ellökte Miculescut hazaiak tizenhatosánn belül, a büntetőt pedigg Keresztúri laposan a bal alsó sarokba vágta.

A végén Keresztúrinak összejött a mesterhármas: kapura fordult a ZTE tizenhatosán belül és nagy erővel a hálóba lőtt. A Békéscsaba jobban kihasználta helyzeteit és megérdemelten nyert.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?