Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kímélő üzemmód Sopronban

2002.11.02. 20:36
Nem bírt egymással a két, eddig meglepően masszív győr-soproni csapat.
A tizedik percben Szanyó laposan belőtt jobboldali szöglete után Nicsenko pörgette kapura a labdát, amely a felső lécről kivágódott. A félidő közepén Peric húzott el a jobb oldalon Horváth R. mellett, tizenkét méterről lőtt, a labda Farkasról Weitner elé pattant, aki óriási helyzetben nyolc méterről a kapu fölé bombázott.

A második félidőben is többet támadott a Győr. A hatvannyolcadik percben Peric jobbról keresztbeívelt labdáját Szanyó egyből ügyesen a balösszekötő helyén érkező Németh elé játszotta, a középpályás nyolc méteres lövése azonban elakadt a jó ütemben kimozduló Farkas kapusban.

Nehéz talajú pályán, küzdelmes mérkőzésen a vendégek több nagy helyzetet is kidolgoztak, ám a soproni kapus, Farkas Balázs szenzációsan védett, és mindent kifogott.