Piroska
3 °C
3 °C

Szanyó klasszisgólja döntött

2002.11.09. 21:35
Küzdelmes, ám nem túl magas színvonalú mérkőzést hozott a találkozó, melyen két azonos erejű csapat csatáját Szanyó mesteri gólja döntötte el az ETO javára. Tamási Zsolt csapata ezzel a győzelemmel a második helyre lépett előre a táblázaton.
Az első félidő nem hozott magas színvonalú játékot, viszont annál nagyobb küzdelmet. Mindkét gárda bátran játszott, több kemény ütközet jellemezte a találkozót, ám a kapuk nem forogtak igazán veszélyben.

A találkozó elején Németh kapus nehezen tudott egy labdát megkaparintani, a folytatásban azonban több hatalmas bravúrt is bemutatott az újvárosi kapus. A félidő hajrájára egyre nagyobb fölénybe került a hazai gárda, ám Peric és Szanyó a legnagyobb lehetőségeket elpuskázták.

Egészen a 40. percig, amikor Szanyó vezetgette a labdát a 16-os felé, két rárontó védőt is kicselezett, majd a tanácstalan Salamon és Éger mellől 16 méterről, a lábak között jobbal, laposan, a jobb alsó sarokba lőtt.

A második félidőben továbbra is egyenrangú partnerek voltak az újvárosiak, azonban a kapu előtt elbizonytalanodtak, így nem sikerült egyenlíteniük. A legnagyobb helyzeteket Bükszegi hagyta ki, aki előbb a 75, majd a 90. percben rontott ziccert.

Győzelmével a Győr - akit sokan még az első hatba se vártak a bajnokság elején - már második a tabellán, mindössze öt ponttal lemaradva a listavezető MTK mögött.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!