Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szanyó klasszisgólja döntött

2002.11.09. 21:35
Küzdelmes, ám nem túl magas színvonalú mérkőzést hozott a találkozó, melyen két azonos erejű csapat csatáját Szanyó mesteri gólja döntötte el az ETO javára. Tamási Zsolt csapata ezzel a győzelemmel a második helyre lépett előre a táblázaton.
Az első félidő nem hozott magas színvonalú játékot, viszont annál nagyobb küzdelmet. Mindkét gárda bátran játszott, több kemény ütközet jellemezte a találkozót, ám a kapuk nem forogtak igazán veszélyben.

A találkozó elején Németh kapus nehezen tudott egy labdát megkaparintani, a folytatásban azonban több hatalmas bravúrt is bemutatott az újvárosi kapus. A félidő hajrájára egyre nagyobb fölénybe került a hazai gárda, ám Peric és Szanyó a legnagyobb lehetőségeket elpuskázták.

Egészen a 40. percig, amikor Szanyó vezetgette a labdát a 16-os felé, két rárontó védőt is kicselezett, majd a tanácstalan Salamon és Éger mellől 16 méterről, a lábak között jobbal, laposan, a jobb alsó sarokba lőtt.

A második félidőben továbbra is egyenrangú partnerek voltak az újvárosiak, azonban a kapu előtt elbizonytalanodtak, így nem sikerült egyenlíteniük. A legnagyobb helyzeteket Bükszegi hagyta ki, aki előbb a 75, majd a 90. percben rontott ziccert.

Győzelmével a Győr - akit sokan még az első hatba se vártak a bajnokság elején - már második a tabellán, mindössze öt ponttal lemaradva a listavezető MTK mögött.