Gellért, Mercédesz
12 °C
16 °C

Békéscsaba-Siófok 1-1

2002.11.16. 15:36
Igazságos döntetlen született a Siófok békéscsabai játékán, még akkor is, ha Csank János csapata jóval többször lőtt kapura.
A ZTE és a Ferencváros legyőzése után a Békéscsaba mindenképpen folytatni szerette volna győzelmi sorozatát a Siófok ellen, ráadásképpen Csank János csapata mintha megtorpant volna némiképp az utóbbi időben.

A nagy fogadkozás ellenére a viharsarkiak nem tudtak komoly helyzetet kialakítani az első félidőben. A vendégek sem sokat, mert Schultzon kívül nem futballozott senki sem agilisan. Az egykori fradista két lövéssel próbálkozott, de Fekete mindkétszer a helyén volt. Előbb lábbal, majd vetődve hárított.

A második félidő is egy Schultz bombával kezdődött, aztán váratlanul előnybe került a Csaba, és ki más lőhette volna a gólt, mint Keresztúrin András. Tóth György beadására nagyszerűen érkezett a veterán játékos, és tíz méterről laposan a sarokba küldte a labdát.

A Siófok rákapcsolt, és meg is lett az eredménye a támadásainak. Ahogyan szokás: egy pontrúgás után egyenlítettek. Schultz labdájára Schwarcz érkezett jó ütemben és tíz méterről a jobb felső sarokba fejelt.