Árpád
-2 °C
3 °C

Békéscsaba-Siófok 1-1

2002.11.16. 15:36
Igazságos döntetlen született a Siófok békéscsabai játékán, még akkor is, ha Csank János csapata jóval többször lőtt kapura.
A ZTE és a Ferencváros legyőzése után a Békéscsaba mindenképpen folytatni szerette volna győzelmi sorozatát a Siófok ellen, ráadásképpen Csank János csapata mintha megtorpant volna némiképp az utóbbi időben.

A nagy fogadkozás ellenére a viharsarkiak nem tudtak komoly helyzetet kialakítani az első félidőben. A vendégek sem sokat, mert Schultzon kívül nem futballozott senki sem agilisan. Az egykori fradista két lövéssel próbálkozott, de Fekete mindkétszer a helyén volt. Előbb lábbal, majd vetődve hárított.

A második félidő is egy Schultz bombával kezdődött, aztán váratlanul előnybe került a Csaba, és ki más lőhette volna a gólt, mint Keresztúrin András. Tóth György beadására nagyszerűen érkezett a veterán játékos, és tíz méterről laposan a sarokba küldte a labdát.

A Siófok rákapcsolt, és meg is lett az eredménye a támadásainak. Ahogyan szokás: egy pontrúgás után egyenlítettek. Schultz labdájára Schwarcz érkezett jó ütemben és tíz méterről a jobb felső sarokba fejelt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?