Timót, Xénia
-4 °C
3 °C

Sopron-Ferencváros 1-3

2002.11.16. 15:23
A kilátástalanul futballozó Sopron nem tudta megnehezíteni a jó napot kifogó Fradi dolgát, így már félóra után eldőlt a pontok sorsa. Tököli, Gera és Kriston találatára Bausz válaszolt csupán.
Korántsem kedvező előjelekkel készült a soproni vendégjátékára a Fradi, hiszen sem Szűcs Lajos, sem a középhátvéd, Dragóner Attila nem vállalhatta a játékot. Féltették is a szurkolók csapatukat, mert a Sopron az MTK-t is képes volt legyőzni ebben az idényben hazai pályán.

Aztán eltelt félóra és mindenki megnyugodhatott. Előbb ugyanis Tököli majd Gera szerzett szép gólt. Előbbi Lipcsei jobboldali beadása után hét méterről passzolt a kapuba, utóbbi a csapatkapitány szögletét bólintotta Farkas mellett a hálóba. Gera kihagyott még egy nagy helyzetet, Leandro előtt is kimaradt egy lehetőség.

A Sopronnak is volt két ziccere, de Sira és Tóth Mihály nem tudta bevenni Udvarácz kapuját. A második félidőben sem változott a játék képe, a Sopron erőlködött, de Csiszár tizenhatról eleresztett lövése például a kapufáról pattant vissza a mezőnybe.

Tököli előtt is hibázott a kapu előtt, aztán váratlanul újabb gólt lőtt a Fradi. Leandro beívelése után Kriston elé került a labda, aki rögtön lőtt is, a kapufáról visszapattant a labda, amire a lendületben maradó középpályás érkezett a leggyorsabban és nem hibázott.

Két perc múlva Bausz fejesével válaszolt a Sopron, de a lényegen mindez már semmit sem változtatott: a Fradi simán verte a kilátástanul futballozó Sopront.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!