Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sopron-Ferencváros 1-3

2002.11.16. 15:23
A kilátástalanul futballozó Sopron nem tudta megnehezíteni a jó napot kifogó Fradi dolgát, így már félóra után eldőlt a pontok sorsa. Tököli, Gera és Kriston találatára Bausz válaszolt csupán.
Korántsem kedvező előjelekkel készült a soproni vendégjátékára a Fradi, hiszen sem Szűcs Lajos, sem a középhátvéd, Dragóner Attila nem vállalhatta a játékot. Féltették is a szurkolók csapatukat, mert a Sopron az MTK-t is képes volt legyőzni ebben az idényben hazai pályán.

Aztán eltelt félóra és mindenki megnyugodhatott. Előbb ugyanis Tököli majd Gera szerzett szép gólt. Előbbi Lipcsei jobboldali beadása után hét méterről passzolt a kapuba, utóbbi a csapatkapitány szögletét bólintotta Farkas mellett a hálóba. Gera kihagyott még egy nagy helyzetet, Leandro előtt is kimaradt egy lehetőség.

A Sopronnak is volt két ziccere, de Sira és Tóth Mihály nem tudta bevenni Udvarácz kapuját. A második félidőben sem változott a játék képe, a Sopron erőlködött, de Csiszár tizenhatról eleresztett lövése például a kapufáról pattant vissza a mezőnybe.

Tököli előtt is hibázott a kapu előtt, aztán váratlanul újabb gólt lőtt a Fradi. Leandro beívelése után Kriston elé került a labda, aki rögtön lőtt is, a kapufáról visszapattant a labda, amire a lendületben maradó középpályás érkezett a leggyorsabban és nem hibázott.

Két perc múlva Bausz fejesével válaszolt a Sopron, de a lényegen mindez már semmit sem változtatott: a Fradi simán verte a kilátástanul futballozó Sopront.