Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zalaegerszeg-Dunaferr 2-1

2002.11.16. 16:00
Akciógólt, mi több: igazi akciót sem láthatott a hazai publikum, ettől függetlenül a bajnok otthon tartotta a három pontot, mert Németh nagyot hibázott. Előfordulhat, hogy Tornyi állásába kerülhet ez a vereség.
Sorrendben játssza a fontos hazai meccseit ZTE, és ha ezeken képes begyűjteni a három pontot, akkor csatlakozhat az élmezőnyhöz. Bozsik Péter is célzott rá, hogy csak a győzelem az elfogadható az anyagi gondokkal küszködő Dunaferr ellen.

Ettől függetlenül az első félórát átaludta a hazai gárda, igaz a Dunaferr sem kényszerítette komoly erőbedobásra a címvédőt. Aztán Kóczián felesleges szabálytalanságának köszönhetően előnybe kerültek a hazaiak. A védő Keneseit buktatta, a büntetőt Urbán higgadtan értékesítette.

A gól után aktivizálta magát mindkét együttes, és Dubraviczky megsegítette egy büntetővel a vendégeket is. Egy szöglet után úgy ítélte meg, hogy Kisst az elviselhető mértéknél jobban megtaszították, így a tizenegyes pontra mutatott. Lengyel futott a labdának, és Turi mellett a kapuba gurított.

A fordulás után még inkább emelkedett az iram, de a helyzetek mindkét oldalon kimaradtak. Egressy és Kenesei nagy lehetőségekben hibázott. Aztán az utolsó negyedórára Bozsik csatasorba küldte Vincze Ottót, aki lendített a csapat játékán.

Mégsem neki, hanem Keneseinek és Németh kapusnak köszönhető, hogy a ZTE otthon tartotta a pontokat. A tizenhatos sarkáról végzett el szabadrúgást Kenesei, és Németh kezei között a labda a kapuba vánszorgott. Az MTK elleni rangadóra így jó hangulatban készülhet a gárda.