Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Taksony
0 °C
4 °C

Két perc hiányzott a siófoki pontszerzéshez

2003.03.08. 19:05
A bajnokesélyes MTK-val végig egyenrangú meccset játszott a hazai együttes, igaz a második félidőben valamivel több helyzetet dolgoztak ki a vendégek. Az utolsó negyed órában a hazaiak játszottak fölényben, végül - egy jól eltalált távoli lövésnek köszönhetően - mégis az MTK nyert .
17. perc: Czvitkovics tört be a 16-oson belülre, majd a tőle jobbra álló Illéshez passzolt, aki megpróbálta elpörgetni a labdát a kifutó kapus mellett, Németh azonban védett.

45. perc: jobb oldali akció végén megszerezhette volna a vezetést a Siófok: Grósz passzolt Soóshoz, aki a szögletzászló mellől átívelt a hosszú oldalra, Usvat érkezett, az ötös sarkánál mellre vette a labdát, majd egy MTK-védő mellett kapura lőtt, Hajdu bravúrral hárított.

58. perc: Grósz átadásával Soós tört be a 16-oson belülre, de 7 m-ről az oldalhálóba lőtt.

67. perc: Czvitkovics középről ugratta ki a bal oldalon felfutó Juhászt, aki 13 m-ről csupán centikkel tévesztette el a kaput.

88. perc: a brazil Silva lövése után a labda a siófoki védőkről a 16-os előterébe pattant, pont Rednic elé, aki kapásból a jobb alsó sarokba lőtt (0-1).