Ágnes
-1 °C
2 °C

Zalaegerszeg-Videoton 0-3

2003.03.15. 17:26
A bajnoki címvédő három pontrúgásból három gólt kapott, így hiába támadott többet, nulla ponttal kellett beérnie. Bicskei Bertalan mérlege: három meccs, három győzelem.
A téli szünetben edzőt cserélő Videoton mindkét tavaszi meccsét megnyerte, ám a legnagyobb feladat kétségkívül a ZTE ellen várt rájuk, hiszen a bajnoki címvédő hazai pályán a legjobbak közé tartozik.

Jól is kezdett Bozsik Péter csapata, Ljubojevic előtt nagy ziccer maradt ki már az ötödik percben. A félidő derekán Kenesei hibázott nagy helyzetben, Faragó visszagurítását rosszul találta a kapuval szemben, így Végh felszedhette a labdát.

A Vidinek momentuma sem volt az első játékrészben, a fordulás után azonban váratlanul vezetést szerzett, Pomper jól eltalált szabadrúgása - tizennyolcról eresztette meg - ugyanis a kapu jobb oldalába vágódott.

Ezek után még inkább rákapcsolt a ZTE, de a helyzeteiket továbbra sem tudták értékesíteni, míg a Videoton újabb gólt lőtt. Dvéri végezhetett el szabadrúgást az ötössel egy magasságból, kapura csavart, a korántsem jól helyezkedő Turi csak beleütni tudott a labdába.

Öt perccel később újabb pontrúgásból elérte harmadik gólját is a vendégcsapat. Róth szerzett labdát, betört a tizenhatoson belülre, Szabó pedig lerántotta. A büntetőt Tóth Norbert lőtte a kapuba.