Sopron-Dunaferr 4-1

2003.03.15. 17:18
A Sopront nem zavarta meg, hogy az első félidőben hátrányba került, és a sokkal jobb játékosállományának köszönhetően fordított.
A harmadik tavaszi fordulóban először játszhatott hazai pályán a Sopron, és értelemszerűen sikeres bemutatkozásról álmodoztak a csapat tagjai. A Dunaferr azonban sokkal többet mutat eddig a várakozásoknál, így nem számíthattak könnyű meccsre.

A találkozó igazolta is ezt a tételt, mert hiába volt több helyzete is - Majoros révén - a hazai csapatnak az első negyedórában, mégis a vendégek kerültek előnybe. Lengyel mesteri labdával indította Nikolovot, aki kilépett a védők közül, elhúzta a labdát a kivetődő Farkas mellett, majd az üres kapuba helyezett.

A Sopron aktivizálta magát a bekapott gól után, és öt perc alatt fordított, két pontrúgásból. Előbb Somogyi értékesített egy tizenegyest, majd Balaskó csavarta a labdát 25 méterről a jobb felső sarokba.

A térfélcserét követően egyre inkább fölénybe került a hazai gárda, Javrujan pedig növelte az előnyt. Majoros átadása után elhúzott a jobb oldalon, és Bita nem tudott menteni. A hajrában Somogyi adta meg a kegyelemdöfést az újvárosiaknak, megintcsak szabadrúgásból.  • Hírek
  • Hírek