Márk
13 °C
28 °C

Békéscsaba-Debrecen 0-3

2003.04.05. 19:31
Az új edző, Supka Attila sem tudott változtatni a régi eredményen, igaz tanítványai három kapufát is lőttek. Az eredmény simának tűnhet, de nagy csata volt.
Garamvölgyi Lajos elbocsátása után Supka Attilán volt a sor, hogy megpróbálkozzon a lehetetlennek tűnő küldetéssel, és benntartsa a Békéscsabát. Első meccsén kellemesebb ellenfelet is kaphatott volna az újonc tréner, hiszen a Debrecen a dobogóért áll harcban.

Az első percben hatalmas helyzetet puskázott el a hazai csapat, hiszen Bánföldi beadűsa után Keresztúri az ötösről kapufát lőtt. Húsz perc múlva Keresztúri ismét a lécet találta el. A csabaiak ezek után visszavettek a tempóból, és kevéssel a félidő fele után vezetéshez jutott az aktívabb Debrecen. Sumudica baloldali beadás után Vincze Gábor tíz méterről lőtt kapura, a labda a lécről a gólvonal környékére pattant, Saskőy játékvezető gólt ítélt.

Öt perc múltán a román csatár bebizonyította, hogy a befejezésben sem rossz, hiszen a második találatot ő jegyezte. A félidő vége előtt a lilák Tóth révén megintcsak a kapufát találták el.

A második játékrészben Tóth György hagyott ki nagy helyzetet, Sumudica higgadtabb volt és végképp eldöntötte a három pont sorsát.