Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Borzalmas meccs Győrött

2003.04.19. 22:44
Nagyon gyenge színvonalú találkozón megosztozott a pontokon a felsőház két résztvevője a Győr és az Újpest. Bár mai teljesítményük alapján talán saját szurkolóik is elcsodálkoznak: mit keresnek a felsőházban?
Ha valaki, akkor Véber György igazán nem mondható Újpest ellenesnek. Azonban a Győr-Újpest bajnoki félidejében a Telesport riporterének kérdésére, miszerint mit tud pozitívumként kiemelni a találkozóból, kényszeredetten csak mosolygott, majd annyit mondott: Nem sokat, mondhatni semmit.

A Megyeri út "Gyurikájának" teljesen igaza volt, hiszen borzalmas találkozót produkált a két együttes. Ez talán első sorban az ország egyik legjobb játékosállományával - az évad elején még a bajnoki címről álmodozó - lila-fehérekre nézve szomorú, akik félórát emberelőnyben játszhattak. (A Hurvinyek külsejű Szabó játékvezető az első játékrészben Kartelot egy kezezés után, majd a második negyvenöt percben Tamásit egy mezei ütközésért küldte idő előtt az öltözőbe.)

Azonban komoly gólhelyzetet nem tudtak kialakítani Sebők kapuja előtt, noha válogatott csatársoruk van. Ez azonban mit sem ér, amikor a csapatban olyanok is vannak, akik a guruló labdát képtelenek átvenni.

Az újpestieknél csak a hazaiak voltak "ügyetlenebbek", akik közül akadt olyan védő is, aki egy lágyan lehulló beadást saját ötösére fejeljen vissza. Ez pedig akkora hiba, hogy még a MAC 97-es korosztályában is büntető fekvőtámaszok járnak.

Az NB 1-ben azonban ezért a semmiért is egy pont. . .