Piroska
-2 °C
5 °C

Korrigált az MTK

2003.04.19. 20:48
A futball nagy rejtélyei közé tartozik, hogy hogyan tud két csapat pár napon belül teljesen ellentétes eredményt játszani. Az MTK most ilyen rejtélyes körülmények között vágott vissza a hétközi, debreceni 1-6-ért, és nyert hazai pályán Szentes Lázár csapata ellen. Focizni persze ettől még nem tanultak meg a kék-fehérek sem, viszont az élmezőny ismét szoros lett.
A feszült hangulatú és szikrázóan kemény összecsapáson az MTK gyors vezető gólját követően szinte csak a védekezéssel törődött és biztosan őrizte előnyét.

14. perc: Illés húzott el a bal oldalon, élesen középre adott, és a berobbanó Zavadszky Tomicot megelőzve 5 m-ről a kapu közepébe perdített (1-0). A debreceniek kapusa az összecsapásnál megsérült és le kellett cserélni.

67. perc: Czvitkovics baloldali szögletét Silva fejelte kapura, Balogh már verve volt, de Habi a gólvonalról kivágta a labdát.

81. perc: Dombi futott el a jobb oldalon, középreívelését Sumudica 8 m-ről tiszta helyzetben fejelhette kapura, ám a középre tartó labdát Szántai hárította.