Emőke
-4 °C
9 °C

Meglepő iram, váratlan eredmény

2003.04.20. 14:14
A forduló előtt a bajnokságot négypontos előnnyel vezető FTC ellen aratott váratlan, de igazságos győzelmet a kilátástalan anyagi helyzete ellenére remekül szereplő Siófok.
Parázs hangulatú, jó színvonalú mérkőzést vívott a két csapat, amelyen a lelkesen és taktikusan játszó siófokiak megérdemelten szerezték meg a 3 pontot.

18. perc: Schwarcz vezette végig a labdát a vendégek térfelén, a tizenhatos előtt Fülöppel kényszerítőzött, majd tíz méterről a vetődő Szűcs mellett a bal sarokba lőtt (1-0)

39. perc: Lipcsei ugratta ki Kristont a tizenhatoson belül, aki tíz méterről a kifutó Némethbe rúgta a labdát. A kipattanóra Lipcsei érkezett, tizenhat méterről szemben a kapuval lőtt, de Németh újra hárítani tudott.

50. perc: Soós buktatta Kristont a tizenhatos jobb sarkánál, ezért sárga lapot kapott. A szabadrúgást Leandro végezte el, aki ballal a jobb alsó sarokba csavart (1-1).

61. perc: Lipcsei találta el a bal kapufát tizenkét méterről.

88. perc: Fülöp ment el a jobb szélen, beadását a bal oldalon érkező Koller fejelte középre, ahol a kapuval szemben két méterre álló Schwarczot Vukmir lerántotta. A játékvezető tizenegyest ítélt, amit Fülöp a jobb alsó sarokba lőtt (2-1).