Albin
0 °C
10 °C

Győr - Siófok 1-1 (0-0)

2003.05.10. 10:39
Borzalmasan alacsony színvonalú találkozón Varga Zoltán együttese az utolsó percekben tudott pontot menteni a Siófok ellen.
A Győr-Siófok találkozó minden bizonnyal ez egyik leg- lesz a fordulóban, miután mindössze ötszáz néző volt rá kíváncsi. Valószínűleg már ők is bánják. Az első félidő első - és egyben utolsó - említésre méltó eseményére, több mint húsz percet kellett várni, ekkor Füzi Krisztiánnak sikerült nyolc méterről az üres kapu mellé lőnie.

A második játékrész sem hozott komolyabb javulást a játékban, így igazi felüdülésként hatott, amikor a hetek óta remek formában játszó siófoki Fülöp a 73. percben elfutott a bal oldalon, majd középre gurított labdáját a két perccel korábban beállt Szabó 6 m-ről lőtte a hálóba.

Amilyen meglepő volt a vezetést eredményező találat, olyan váratlanul jött a hazaiak egyenlítése. A gólszerző Szabó a siófoki alapvonal közelében buktatta Bajevszkit. A megítélt büntetőt maga a sértett lőtte a kapu jobb oldalába.

Az eredmény azt is jelenti egyben, hogy a megváltóként Győrbe vitt Varga Zoltánnal az ETO továbbra is nyeretlen, míg a jóval szerényebb költségvetéssel - azonban minden bizonnyal jóval nagyobb szakmai hozzáértéssel működő - Siófok továbbra is veretlen a rájátszásban.