Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Debrecen-Ferencváros 1-1 (0-1)

2003.05.10. 10:46
Érdekes góllal korán vezetést szerzett a Fradi, azonban nem bírták végig a hazaiak nyomását a zöld-fehérek. A kedden megrendezésre kerülő Magyar Kupa döntőjében mindenesetre ez az eredmény nem jöhet létre.
A 7. percben Balogh bedobása után Tomics, Szekeres és Flavio Pim ugrott fel a labdáért, melyet végül a brazil légiós csúsztatott a kiinduló kapus fölött saját kapujába.

A 21. percben hatalmas egyenlítési lehetőséget hagyott ki a Loki. Habi indításával Bajzát lépett ki a védők közül, átemelte a labdát a kimozduló Szűcs fölött, aztán mellé fejelt. Egy perccel később Bernáth jobboldali beadása után az előrehúzódó Flavio Pim fejelt kapura, Szűcs hatalmas bravúrral szögletre ütötte a labdát.

A második játékrészben nagy nyomás nehezedett Szűcs kujára, azonban a fővárosiak sorra hatástalanították Bajzáték próbálkozásait. Amikor már a Fradi is ki-ki merészkedett kapuja előteréből,a 70. percben egyenlített a Debrecen. Bernáth szép cselekkel ment el a jobb oldalon, beívelését követően Sumudica 11 m-ről kapásból lőtt szép mozdulattal a bal sarokba.

A Ferencváros szerencsés körülmények között korán vezetést szerzett, ettől kezdve azonban gyakorlatilag végigvédekezte a mérkőzést. A harcosan játszó hazaiak erejéből viszont csak az egyenlítésre futotta.