Elemér
-1 °C
10 °C

Sopron - Videoton 0-2 (0-0)

2003.05.10. 10:42
A mezőnyben nem volt különbség a két csapat között, azonban a kapu előtt a vendégek bizonyultak határozottabbnak, így megszerezték a három pontot.
A hazaiak kezdtek aktívabban, azonban az első lehetőség így is a vendégek előtt adódott, Farkas hibáját követően. a folytatásban a hazaiak támadtak többet, ám a vendégek kontrái is sok veszélyt hordoztak magukban.

Az első negyvenöt perc tehát nem hozott gólt, és a folytatásban is hiába volt viszonylag nagy iram, a kapuk nem kerültek komolyabb veszélybe. Az utolsó negyedórára aztán felgyorsultak az események.

A 72. percben például egy perc alatt mindkét kapu előtt hatalmas helyzet maradt kihasználatlanul. Előbb Róth lőtt a balösszekötő helyéről kapura, azonban Farkas bravúrral hárítani tudott, majd az ellentámadás végén Somogyi passzát Javrujan lőhette kapura, ám lövését Végh hárította. Két perccel később ismét Javrujan került helyzetbe, ám ezúttal a kapufa mentette meg a Videotont a góltól.

A 79. percben aztán nem volt ilyen szerencséje a hazaiaknak. Dvéri bal oldali szöglete után Majoros még kifejelte a labdát, a "kipattanóra" azonban érkezett Pomper és 18 méterről kiklőtte a kapu bal oldalát.

A 90. percben pedig bebiztosította a győzelmét Bicskei Bertalan együttese. Szabó a hazai tizenhatos bal oldalától gurított vissza, érkezett Tóth Norbert, aki egy remek csel után lőtt a kapuba.