Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

MTK - Ferencváros 0-0

2003.05.11. 18:55
Emészthetetlen meccsen szerzett pontot az FTC, a huszadik perctől emberelőnyben játszó MTK vendégeként. A két legjobb magyar csapat - a bajnoki címet elvileg döntően meghatározó - találkozóján értelmes jelenetet egyáltalán nem láthattunk, pedig pályán volt mind a két Magyarországon játszó futballista, Illés és Gera is. Nehéz eldönteni, hogy direkt csinálták (ami a két riválist egyaránt birtokló Várszegi Gábor érdekeit tekintve gyanús lehetne), vagy tényleg csak ennyit tudnak (ami meg a többi meccsük alapján valószínűsíthető). Egyik lehetőség kiábrándítóbb, mint a másik - már akinek van még miből. A gyerekeket legközelebb küldjék el a képernyő elől!
Az MTI tudósítása az örökrangadóról:

Hiába játszott az MTK hetven percen át létszámfölényben, még helyzeteket sem tudott kialakítani. Mivel ezúttal a vendégek sem voltak veszélyesek a kapura, nem is születhetett más eredmény, mint gól nélküli döntetlen.

14. perc: Zavadszky 18 m-es szabadrúgása után a labda csupán centikkel kerülte el a jobb felso sarkot.

20. perc: Illés ugrott ki a ferencvárosi védok közül, de Vukmir utolsó emberként felrúgta. Kassai játékvezeto piros lapot mutatott fel.

25. perc: Zavadszky ezúttal 20 m-rol próbálkozhatott szabadrúgással: a középpályás ismét a jobb felso sarkot célozta meg, a labda a keresztlécen csattant.

33. perc: Lipcsei 14 m-es bombáját Hajdu vetodve a mezonybe öklözte. 88. perc: a Ferencváros bal oldali szögletét követoen Dragóner fejelt 6 m-rol, a labda mellé szállt.