Kornélia
-1 °C
15 °C

Békéscsaba - Dunaferr 2-0

2003.05.14. 19:20
Két, a kieséstől fenyegetett gárda összecsapásán, a hazai pályán játszó Békéscsaba bő negyedóra alatt eldöntötte a három pont sorsát a Dunaferr ellen.
Alaposan belekezdett a Békéscsaba, hiszen bő negyedóra elteltével már két góllal vezetett a hazai együttes. Ehhez persze kellett Pintér nagy hibája is. Udvari beadását Miculescu rosszul kezelte le, Pintér próbált felszabadítani, de "sikerült" visszaadnia a labdát Miculescunak, aki 10 méterről laposan a kapu jobb oldalába helyezett. Nem sokat kellett várni a következő csabai gólra sem, a 16. percben Megyesi szögletét Fehér fejelte az újvárosi kapuba.

Hét perccel később akár három gól is lehetett volna a csabaiak előnye, de a két gólszerző addig-addig várt egymásra, hogy végül kimaradt a ziccer. Az első félidő nem hozott túl magas színvonalú játékot, azonban a Dunaferrnek így is sikerült helyzet nélkül letudnia a 45 percet.

A második negyvenöt percben aktívabb lett a vendégcsapat, de ez betudható annak is, hogy Supka Attila együttese visszavett az amúgy sem nagy iramból.

Az eredmény már nem is változott, ami azt jelenti, hogy a hazaiaknak reális esélye maradt a bennmaradásra, míg a három évvel ezelőtti bajnok jövőre a másodosztályban folytatja. Ha folytatja. . .