Emma
-2 °C
6 °C

Békéscsaba - Zalaegerszeg 1-1

2003.06.01. 18:36
A tizenegyesek csatájában - a három megítélt büntetőből csak egyet értékesítettek a csapatok - igazságos eredmény született, bár a ZTE a második félidőben jelentős fölényben játszott.
16. perc: Bánföldi a hazai térfél közepéről indította Miculescut, aki balról Tóth Györgyöt indította, ám a labdát Csóka kézzel megállította. A tizenegyest Megyesi a kapu bal alsó sarkába lőtte. (1-0)

25. perc: Kenesei egy csellel elment Fehér mellett, majd a keresztezni próbáló Grujic felett Gyánó elé emelt, aki tizennégy méterről, kapásból a bal alsó sarokba lőtt. (1-1)

59. perc: Vincze ugratta ki Hoffmannt, aki a kifutó Bardi és Csóka mellett elfejelte a labdát, de a védők - már a tizenhatoson belül - hátulról a földre vitték. Megyesi ezúttal a állt, de ezúttal jobb alsó sarkot célozta meg, de Bardi a kapufa segítségével szögletre tolta a labdát.

63. perc: Gruic rossz ütemben csúszott be hátulról Gyánónak a hazaiak tizenhatosán belül. A tizenegyest Kenesei félmagasan a jobb sarokra lőtte, de Fekete bravúros vetődéssel hárított.