Géza
-11 °C
-4 °C
Curling
Percről Percre

Siófok - Győr 2-1

2003.06.01. 19:17
A helyzetek alapján a Siófok megérdemelten szerezte meg a három pontot, mégha az utolsó percben érte is el a döntő találatot. A Győr támadójátéka nem volt olyan hatékony, mint a hazaiaké.
55. perc: Regedei ugratta ki a kapuval szemben állva 17 méterről a bal oldalon előretörő Herczeget, aki belépett a tizenhatoson belülre, majd Kőrösi szorítása mellett 13 méterről a bal alsó sarokba gurított (0-1).

64. perc: Grósz ment el a jobb oldalon, átívelt a hosszú oldalra, az ötös sarkánál Schwarz fejelt kapura. Krass bravúrral védte a fejest, de a labda Koller elé került, aki két lépésről a kapu közepébe gurított (1-1).

75. perc: a mérkőzés legszebb jelenete: Szabó Cs. ment el a jobb oldalon, beívelését Usvat az ötös baloldali sarkánál félfordulattal a levegőben úszva rúgta a jobb kapufára.

82. perc: Weitnert buktatták a siófoki védők a tizenhatoson belül, Németh N. tizenegyesét viszont Csernyánszki lábbal hárította.

85. perc: Schultz szabadrúgása után Kuttor csúsztatott a bal oldali kapufára.

91. perc: Filipovicot buktatták a tizenhatoson belül. Usvat tizenegyesét védte Krass, a bal oldalra kipattanó labdát Schultz ívelte vissza középre, ahol Usvat 3 méterről az üresen maradt kapuba fejelt (2-1).

A mérkőzést követően az ünneplésre készülő Balaton-parti szurkolók szembekerültek a vendégdrukkerek egy csoportjával és a két tábor összeverekedett a pályán. A rendőrség néhány perc alatt szétválasztotta a verekedőket, és tizenkét szurkolót előállított.