Jolán
2 °C
4 °C

MTK - Győri ETO 4-1 (2-1)

2003.09.01. 11:32
Úgy tűnik kezd kilábalni a hullámvölgyből az MTK és ennek most a Győr látta kárát. Varga Zoltán együttese képes volt egy helyzettel végig játszani a kilencven percet.
Bő húsz percnyi játék után már két góllal vezetett a hetek óta gödörben lévő, ám ezúttal jól és lendületesen játszó MTK. Előbb a 18. percben Torghelle lőtte be Czvitkovics passzát, majd három perccel később Silva fejelte be Zavadszky pontos beadását.

Hogy ne dőljön el már az első félidőben a találkozó, arról Nicsenkó gondoskodott, aki a 34. percben Németh Passzát lőtte Végh felett a hálóba. Ez volt egyébként a vendégek egyetlen helyzete az első negyvenöt percben.

A második félidő elején Regedei sértette meg az egyik partjelzőt, ezért a játékvezető kiállította a játékost. Illésnek pedig nem kellet sok, öt perc alatt gólra váltotta az emberelőnyt, miután Silva beadását 5 méterről fejelte a kapuba.

A folytatásban is a Dinamo Zagreb elleni UEFA kupa találkozóra készülő hazaiak akarata érvényesült, a Győrnek még felvillanásai sem voltak. A 85. percben pedig végleg megpecsételődött sorsuk, amikor Torghelle passzát Jezdimirovics lőtte kapásból a hálóba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?