István, Vajk
17 °C
34 °C

MTK - Győri ETO 4-1 (2-1)

2003.09.01. 11:32
Úgy tűnik kezd kilábalni a hullámvölgyből az MTK és ennek most a Győr látta kárát. Varga Zoltán együttese képes volt egy helyzettel végig játszani a kilencven percet.
Bő húsz percnyi játék után már két góllal vezetett a hetek óta gödörben lévő, ám ezúttal jól és lendületesen játszó MTK. Előbb a 18. percben Torghelle lőtte be Czvitkovics passzát, majd három perccel később Silva fejelte be Zavadszky pontos beadását.

Hogy ne dőljön el már az első félidőben a találkozó, arról Nicsenkó gondoskodott, aki a 34. percben Németh Passzát lőtte Végh felett a hálóba. Ez volt egyébként a vendégek egyetlen helyzete az első negyvenöt percben.

A második félidő elején Regedei sértette meg az egyik partjelzőt, ezért a játékvezető kiállította a játékost. Illésnek pedig nem kellet sok, öt perc alatt gólra váltotta az emberelőnyt, miután Silva beadását 5 méterről fejelte a kapuba.

A folytatásban is a Dinamo Zagreb elleni UEFA kupa találkozóra készülő hazaiak akarata érvényesült, a Győrnek még felvillanásai sem voltak. A 85. percben pedig végleg megpecsételődött sorsuk, amikor Torghelle passzát Jezdimirovics lőtte kapásból a hálóba.