Jolán
2 °C
4 °C

Sopron - Pécs 3-1 (2-0)

2003.09.01. 11:30
Tovább menetel Pintér Attila együttese, mely ezúttal az idény meglepetéscsapatát, a Pécset intézte el, köszönhetően a három gólt szerző Tóth Mihálynak.
Már a találkozó előtt ünnepelhetett a soproni közönség, hiszen ezzel a találkozóval avatták a felújított soproni pályát. A találkozó előtt eljátszották a Himnuszt, a kezdőrúgást pedig Bodnár László, a Matáv Sopron örökös tiszteletbeli elnöke végezte el.

A csapat pedig igyekezett úgy játszani, hogy valóban okot adjon az ünneplésre. Az egész első félidőben a hazaiak akarata érvényesült, a vendégek szinte teljesen a kaopujuk elé szorultak. A mezőnyfölényt Tóth Mihály a 30. percben egy szabadrúgás utáni fejesből, majd kilenc perccel később egy lövésből váltotta góllá.

A második játékrészben se állt le a Sopron és Tóth a 66. percben egy kapáslövés után ismét bevette Németh kapuját, megszerezve önmaga és csapata harmadik gólját. A pécsiek dicséretére legyen mondva, nem adták fel, és a 81. percben Pető hibája után Mihalecznek sikerült szépítenie.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?