Ilona
17 °C
32 °C

Sopron - Pécs 3-1 (2-0)

2003.09.01. 11:30
Tovább menetel Pintér Attila együttese, mely ezúttal az idény meglepetéscsapatát, a Pécset intézte el, köszönhetően a három gólt szerző Tóth Mihálynak.
Már a találkozó előtt ünnepelhetett a soproni közönség, hiszen ezzel a találkozóval avatták a felújított soproni pályát. A találkozó előtt eljátszották a Himnuszt, a kezdőrúgást pedig Bodnár László, a Matáv Sopron örökös tiszteletbeli elnöke végezte el.

A csapat pedig igyekezett úgy játszani, hogy valóban okot adjon az ünneplésre. Az egész első félidőben a hazaiak akarata érvényesült, a vendégek szinte teljesen a kaopujuk elé szorultak. A mezőnyfölényt Tóth Mihály a 30. percben egy szabadrúgás utáni fejesből, majd kilenc perccel később egy lövésből váltotta góllá.

A második játékrészben se állt le a Sopron és Tóth a 66. percben egy kapáslövés után ismét bevette Németh kapuját, megszerezve önmaga és csapata harmadik gólját. A pécsiek dicséretére legyen mondva, nem adták fel, és a 81. percben Pető hibája után Mihalecznek sikerült szépítenie.