Árpád
-2 °C
3 °C

Videoton - Siófok 2-1 (1-0)

2003.09.01. 11:31
Hiába játszott végig jobbanm Csank János jelenlegi együttese, egykori klubja jól szervezett védekezésével megnehezítette a dolgát.
A Videoton kezdte aktívabban a találkozót, ám hiába dolgozott ki több helyzetet is, csak büntetőből tudott eredményes lenni a székesfehérvári együttes. A 12. percben Savu-t buktatták és a megítélt tizenegyesből Tóth Balázs volt eredményes.

Nem sokat kellett várni a válaszra, a 18. percben Tudor ügyetlenségének köszönhetően kis híján egyenlített a Siófok. A folytatásban kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán, de a kapuk nem igazán forogtak komoly veszélyben. Hiába támadott többet Csank János csapata, a siófokiak szervezetten játszottak és végig partiban voltak ellenfelükkel.

A második negyvenöt percből mindössze nyolc perc telt el, amikor egyenlített a Siófok. Vochin kezezett a büntetőterületen belül, a jogos büntetőt Kovács Péter a jó irányba vetődő Tudor keze alatt lőtte a kapu jobb sarkába.

A 66. percben Csordás egyedül léphetett ki a védők közül, de lövését Tudor lábbal védte. Amikor már szinte mindenki elkönyvelte a döntetlent, a mezőny talán legrutinosabb játékosa Kuttor a saját tizenhatosán belül felvágta Medvedet, a tizenegyest pedig Szalai váltotta gólra, ezzel otthon tartva a három pontot a Videotonnak. A Siófoknak ez volt az első veresége ebben a szezonban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?