Judit
2 °C
7 °C

Üres stadion, reménytelen színvonal

2003.09.14. 20:30
Gyakorlatilag az egész első félidő unalmas mezőnyjátékkal telt: a soproniak egyszer sem, míg a hazaiak mindössze háromszor találták el az ellenfél kapuját. A folytatásban is alacsony színvonalú volt a mérkőzés, továbbra sem forogtak veszélyben a kapuk. A hazaiak annak köszönhetik győzelmüket, hogy valamivel többet tettek a sikerért, mint a forduló előtt listavezető vendégek.
17. perc: Gerát ugratták ki a leshatárról a bal szélen, a válogatott csatár nagyszerűen passzolt a kapuval szemben teljesen üresen álló Jovichoz, aki tíz méterről okosan a jobb alsó sarokba helyezett (1-0).

23. perc: Gera huszonkét méteres, jobb sarokba tartó szabadrúgását Milinte látványos vetődéssel ütötte vissza a mezőnybe.

34. perc: Lipcsei ugratta ki jó ütemben Gerát, ám a ferencvárosi támadó a bal alsó sarok mellé lőtt.

47. perc: Szűcs véletlenül Tiberhez gurította a labdát, a soproni csatár átemelése azonban nem sikerült, a kapus hárított.

65. perc: Sasu lépett ki a soproni védők közül, s a kapujából kimozduló Milinte mellett a hálóba gurított (2-0).

Jegyzőkönyv
FTC-Sopron 2-0 (1-0)
Üllői út, V.: Szarka, zártkapus
FTC: Szűcs - Bognár, Dragóner, Kiss Gy. - Kriston, Lipcsei, Zováth, Leandro - Rósa D., Jovic (Sasu 59.), Gera (Kapic 78.)
Sopron: Milinte - Bagoly, Lazic, Pető, Hanák - Baumgartner (Cseke a szünetben), Lambulic, Pintér, Fehér (Sira a szünetben) - Tóth M., Tiber (Balaskó 57.)
Gólszerzők: Jovic (17.), Sasu (65.)
Sárga lap: Rósa D. (74.), illetve Bagoly (49.), Balaskó (64.)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?