Móric
14 °C
17 °C

Üres stadion, reménytelen színvonal

2003.09.14. 20:30
Gyakorlatilag az egész első félidő unalmas mezőnyjátékkal telt: a soproniak egyszer sem, míg a hazaiak mindössze háromszor találták el az ellenfél kapuját. A folytatásban is alacsony színvonalú volt a mérkőzés, továbbra sem forogtak veszélyben a kapuk. A hazaiak annak köszönhetik győzelmüket, hogy valamivel többet tettek a sikerért, mint a forduló előtt listavezető vendégek.
17. perc: Gerát ugratták ki a leshatárról a bal szélen, a válogatott csatár nagyszerűen passzolt a kapuval szemben teljesen üresen álló Jovichoz, aki tíz méterről okosan a jobb alsó sarokba helyezett (1-0).

23. perc: Gera huszonkét méteres, jobb sarokba tartó szabadrúgását Milinte látványos vetődéssel ütötte vissza a mezőnybe.

34. perc: Lipcsei ugratta ki jó ütemben Gerát, ám a ferencvárosi támadó a bal alsó sarok mellé lőtt.

47. perc: Szűcs véletlenül Tiberhez gurította a labdát, a soproni csatár átemelése azonban nem sikerült, a kapus hárított.

65. perc: Sasu lépett ki a soproni védők közül, s a kapujából kimozduló Milinte mellett a hálóba gurított (2-0).

Jegyzőkönyv
FTC-Sopron 2-0 (1-0)
Üllői út, V.: Szarka, zártkapus
FTC: Szűcs - Bognár, Dragóner, Kiss Gy. - Kriston, Lipcsei, Zováth, Leandro - Rósa D., Jovic (Sasu 59.), Gera (Kapic 78.)
Sopron: Milinte - Bagoly, Lazic, Pető, Hanák - Baumgartner (Cseke a szünetben), Lambulic, Pintér, Fehér (Sira a szünetben) - Tóth M., Tiber (Balaskó 57.)
Gólszerzők: Jovic (17.), Sasu (65.)
Sárga lap: Rósa D. (74.), illetve Bagoly (49.), Balaskó (64.)