Jenő
-3 °C
6 °C

Békéscsaba - Videoton 2-2

2003.09.20. 20:48
Unalmas első félidő után a második negyvenöt perc egészen elfogadható játékot hozott. A hazaiak hiába támadtak többet, csak a 90. percben szerzett góllal tudtak pontot menteni.
Alaposan belekezdtek a vendégek. Szabó T. a békéscsabai térfél közepén balról átlőtt a túloldalra, ahol Hercegfalvi 7 m-ről a jobb sarokba rúgta a labdát. A hazaiak első komolyabb helyzetére a 26. percig kellett várni, ekkor Kovács N. jobb oldali beadását Faragó sarkalta kapura, de Tudor hárított.

A találkozó színvonalára jellemző, hogy mindössze ez a két említésre méltó helyzet akadt az első negyvenöt percben, Ha azonban azt nézzük, hogy két helyzetből egy gól született, mondhatnánk akár azt is, remek volt a támadók helyzetkihasználása.

A második félidőt a hazaiak kezdték aktívabban, ami az eredmény ismeretében érthető is volt. Egyenlíteniük azonban csak a 69. percben sikerült, amikor Schindler jobb oldali beadását Tóth Gy. 7 m-ről a bal alsó sarokba rúgta. A gól annyira megviselte Supka Attilát, a Békéscsaba vezetőedzőjét, hogy vehemens reklamálásáért a játékvezető felküldte a lelátóra.

Ez viszont csapatát zavarta meg, mert percekkel később újból hátrányba kerültek. A 76. percben Medved 12 m-ről lőtt a jobb alsó sarokba. A folytatásban a Békéscsaba számtalan helyzetet dolgozott ki, beszorítva ellenfelét kapuja elé, de egyenlítenie csak a 90. percben sikerült. Schindler jobb oldali beadását Javrujan fejelte kapura és a labda a bal kapufáról pattant a gólvonal felé, amit Miculescu segített azon túlra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?