Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Sopron - Győr 1-2

2003.09.20. 22:34
Hiába kezdett aktívabban a hazai csapat, tízpercnyi játék után hátrányba kerültek és ez annyira megzavarta őket, hogy csak nehezen sikerült az egyenlítés. Ám még a szünet előtt ismét előnybe került a Győr és ezt az egész második félidő alatt megtudta őrizni.
9. perc: Cseke adta el a labdát még a soproni térfél közepén, Kartelo azonnal a 16-os vonalánál helyezkedő Bajevskihez játszott, ő pedig jobbra tolta ki a labdát Nicsenkónak, aki 14 m-ről estében a bal sarokba lőtt (0-1).

30. perc: egy bedobást Bagoly csúsztatott a győri kapu előterébe, a labda Baumgartner elé pattant, akinek 8 m-ről ollózott lövését Böjte kézzel ütötte ki. A jogos 11-est Tóth M. a balra mozduló Sebők mellett a jobb sarokba helyezte (1-1).

36. perc: Pintér röviden passzolt hátra a soproni 16-os előterében, Nicsenko lecsapott a labdára és a jobbösszekötő helyén előretörő Bajevskihez játszott, akinek 12 m-es erős, lapos lövése a soproni kapu közepében kötött ki (1-2).

Jó iramban kezdődött a megyei rangadó, amelyen egy egyéni hibát kihasználva hamar vezetéshez jutott a Győr. Azt követően nehezen talált magára a hazai csapat, kellett negyed óra, hogy újra felpörögjön. A 30. percben jogos büntetőből egyenlítettek is a soproniak, majd következett egy újabb eladott labda, és ezt ismét góllal büntették a vendégek.

A második félidőben előbb enyhe, aztán fokozatosan növekvő mezőnyfölényben jászott a Sopron, ám a szervezetten védekező, s fegyelmezetten küzdő ETO ellen csak pontrúgások után tudott veszélyeztetni.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!