Jolán
2 °C
4 °C

Újpest - Haladás 0-0

2003.09.20. 22:28
Az Újpest hiába futballozott szinte az egész taláékozón fölényben, képes volt komoly helyzet nélkül végigjátszani a kilencven percet.
11. perc: Tamási durva és buta szabálytalanságai miatt kevesebb mint fél perc leforgása alatt két jogos sárga lapot kapott Makai játékvezetőtől, így a kiállítás sorsára jutott. A szabadrúgásból Szabó a keresztlécet találta el 35 m-ről.

45. perc: Kovács Z. bal alsó sarokra tartó, 18 m-es lövését Balogh magabiztosan védte.

57. perc: Horváth R. a 16-os előterében lerántotta Kovács Zoltánt, így Makai teljesen jogosan felmutatta neki második sárga- és az ezzel járó piroslapot.

63. perc: Kovács Z. tört be a vendégek büntetőterületére, majd 13 m-es lövése a bal kapufán csattant.

79. perc: Farkas B. 23 m-es bombáját Balogh bravúrral szögletre ütötte.

A mérkőzés eleje kiegyenlített játékot hozott, de Tamási kiállítása meglepő módon a tíz főre fogyatkozott újpestieket rázta fel. A hazai együttes meddő mezőnyfölényt harcolt ki, azonban igazán komoly helyzeteket nem tudott kialakítani.

Az Újpest hiába futballozott a második félidőben is fölényben, továbbra sem akadt komoly lehetősége a gólszerzésre. Horváth R. piros lapját követően a hazaiak már egykapuztak, ennek ellenére egyszer sem sikerült feltörniük a Haladás jól záró védelmét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?