Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Békéscsaba-Debrecen 1-2

2003.09.29. 15:58
Bajzát duplájának köszönhetően idén először nyert idegenben a Debrecen.
A hétközi horvátországi nemzetközi kupasiker után arra készült a Debrecen, hogy három vesztes idegenbeli bajnokija után megszerzi első pontjait. A Békéscsaba ebből a szempontból ideális ellenfélnek volt nevezhető, mert Supka Attila csapata hullámvölgybe került az utóbbi időben.

Nagyszerűen kezdte a Loki a meccset, hiszen Bajzát révén már a hatodik percben előnyhöz jutottak. Dombi futott el a jobboldalon, beívelésére a csatár érkezett, és öt méterről a felső sarokba bólintott. A lendületben maradó vendégegyüttes kis híján növelte előnyét, de Sumudica húszméteres szabadrúgása a felső lécen csattant. A Békéscsaba csak erőlködött, igazán komoly helyzetig nem jutott az első félidőben.

A fordulás után Bajzát megduplázta góljai számát valamint csapata előnyét. Dombi kiugratása után lépett ki a védők közül, majd a kapuba passzolt. Úgy tűnt nagyon sima lesz a meccs, amikor bő tíz perccel a vége előtt Kovács Béla is betalált. A hajrában azonban már nem tudott gólt elérni a hazai gárda, így ismét veszített.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!