Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Győr-Zalaegerszeg 4-3

2003.09.29. 15:57
Közel volt ahhoz a Zalaegerszeg, hogy megszerezze első idénybeli pontját, de Nicsenko az utolsó percben eredményes volt, így a két évvel ezelőtti bajnok továbbra is nullapontos. Kis híján háromgólos előnyt herdált el a Győr.
A hazai csapat számára álomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen két perc alatt két gólt lőttek, és alig voltunk túl az első negyedórán. A nyáron visszatérő Miriuta szabadrúgásból volt eredményes, huszonkét méterről nagyszerűen csavart a kapuba. Majd Németh Norbert két szép csel után - estében - spiccel küldte a hálóba a labdát.

Szusszanásnyi szünet után Kalina fektette el a bizonytalanul kijövő Bardit, és nem volt nehéz dolga, amikor az üres kapuba kellett passzolnia a labdát. A Győr megnyugodhatott a tekintélyes előny birtokában, annál is inkább, mert a ZTE nem játszott jól. Ennek ellenére Sabo okos perdítés után szépített, szép bokamozdulat volt.

A fordulás nagy elánnal kezdett a vendégcsapat, és siker koronázta próbálkozásait. Vincze Ottó első nagy lövését még ügyesen hárította Sebők, a másodiknál azonban előre jött ki a labda róla, amit az érkező Józsi a kapuba lőtt. Tíz perc múltán ismét ők ketten voltak a főszereplők. Szamosi beívelése után Král lefejelte a labdát, Sebők tétovázott, bizonytalanságát Józsi észlelte, és kiegyenlített.

Mindez azonban kevés volt a győzelemhez, mert az utolsó percben Nicsenko egy lecsorgó labdát a gólvonal mögé juttatott. Már a ráadásban jártunk, amikor a nagy kedvvel játszó Vincze Ottó lövése a kapufán csattant, ám onnan kifelé pattant a labda.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!