Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Siófok-Újpest 1-0

2003.09.29. 14:54
Egy szerencsés góllal verte a nyolcadik forduló nyitómeccsén a Siófok az Újpestet. A hazaiak az első félidőben jobban a játszottak, a másodikban az Újpest feltámadt, de csak kapufáig jutott.
Az Újpest előtt adódott az első lehetőség, a második percben Polonkai nagyszerű középre adását Farkas átlépte, így a jól érkező Simek került ziccerbe, ha nyolc méterről mellélőtt. Aztán váratlanul előnybe került egy szerencsés gólnak köszönhetően a hazai együttes.

Kovács jobboldali beadása után a hosszú oldalon érkező Usvat lőhetett, tízméteres kapáslövése jócskán mellément volna, ám az ötösön álló Csordásról a tehetetlen Vlaszák mellett a kapuba vágódott a labda. A folytatásban az Újpest szemlátomást megzavarodott, a Siófok jobban játszott uralta a meccset, mégha Csernyánszkinak egy-két alkalommal védenie is kellett.

A fordulás után nagy Újpest-rohamokkal folytatódott a találkozó, az ötvenedik percben Vanczák fejesénél már verve volt a siófoki védelem, a labda azonban a kapufáról kifelé vágódott. Még egy nagy helyzete akadt az Újpestnek, amikor negyedórával a vége előtt Kovács lövése megpattant Kuttoron, a labda jobb felső sarok felé tartott, de Csernyánszki nagy bravúrral menteni tudott.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?