Olivér
4 °C
8 °C

Videoton-MTK 1-1

2003.09.29. 16:00
Három percig örülhetett az MTK a nehezen kivívott vezetésének, a fehérvári Medved egyenlített. Közepes iramú meccsen igazságos döntetlen született.
Aki nem látta az első félidőt, semmit sem veszített, mert a két csapat egymást múlta alul a hibákban, a pontatlan átadásokban, így korántsem lehetett azon csodálkozni, hogy két esetet leszámítva nem forogtak komoly veszélyben a kapuk. Előbb Torghelle lőtt, majd Tóth Balázs fejelt fölé.

A szünet után megélénkült valamelyest a játék, Illés a hatodik percben meg is szerezhette volna csapatának a vezetése, de hiába vezethette egyedül a kapusra a labdát, nem tudta ellőni Tudor mellett. A visszapattanóval pedig addig csetlett-botlott, míg könnyedén szerelték.

Néhány perc múlva Zabos sokkal határozottabb volt. A kékek körbeadogatták a Vidi védősorát, a Kazincbarcikáról igazolt ballábas játékos lövésre szánta el magát huszonhárom méterről, és a labda védhetetlenül vágódott a kapuba. Nem örülhettek sokáig a gólnak a fővárosiak, mert három perc múlva Hercegfalvi sarokkal ugratta ki Medvedet, az idegenlégiós pedig nem hibázott, Végh mellett a hálóba lőtt. A hajrában már nem változott az eredmény.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?