Ilona
17 °C
33 °C

Videoton-MTK 1-1

2003.09.29. 16:00
Három percig örülhetett az MTK a nehezen kivívott vezetésének, a fehérvári Medved egyenlített. Közepes iramú meccsen igazságos döntetlen született.
Aki nem látta az első félidőt, semmit sem veszített, mert a két csapat egymást múlta alul a hibákban, a pontatlan átadásokban, így korántsem lehetett azon csodálkozni, hogy két esetet leszámítva nem forogtak komoly veszélyben a kapuk. Előbb Torghelle lőtt, majd Tóth Balázs fejelt fölé.

A szünet után megélénkült valamelyest a játék, Illés a hatodik percben meg is szerezhette volna csapatának a vezetése, de hiába vezethette egyedül a kapusra a labdát, nem tudta ellőni Tudor mellett. A visszapattanóval pedig addig csetlett-botlott, míg könnyedén szerelték.

Néhány perc múlva Zabos sokkal határozottabb volt. A kékek körbeadogatták a Vidi védősorát, a Kazincbarcikáról igazolt ballábas játékos lövésre szánta el magát huszonhárom méterről, és a labda védhetetlenül vágódott a kapuba. Nem örülhettek sokáig a gólnak a fővárosiak, mert három perc múlva Hercegfalvi sarokkal ugratta ki Medvedet, az idegenlégiós pedig nem hibázott, Végh mellett a hálóba lőtt. A hajrában már nem változott az eredmény.