Piroska
-1 °C
5 °C

Sopron - Balaton 2-1 (1-1)

2003.10.04. 21:16
Az első félidőben szinte végig nyomasztó mezőnyfölényben játszott a Sopron, és játékosai hatalmas erőfeszítéseket tettek a vezetés megszerzéséért. Ez sikerült is, ám az addig kapura semmi veszélyt nem jelentő vendégek egy szöglet után szinte azonnal egyenlítettek. A második félidő kiegyenlítettebb játékot hozott. Ekkor már a siófokiak is többször próbálkoztak kontratámadásokkal és a Sopron is mindent megtett a győztes gól megszerzéséért. Ekkor már élvezetes, fordulatos játék volt. Az utolsó percben a hazaiak egy szerencsés góllal szerezték meg a győzelmet.
9. perc: soproni szögletet követő kavarodás végén a tizenhatos bal oldali vonalánál Balaskó kapura emelt, a labda a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe.

23. perc: Balaskó ívelt jobbról szabadrúgást a kapu előterébe, a berobbanó Lambulic 6 m-es fejesét Csernyánszki lábbal védte.

39. perc: Balaskó huszonöt méterről végzett el szabadrúgást, a sorfal fölött átemelt labda egy pattanás után Csernyánszki kapujának jobb alsó sarkában kötött ki (1-0).

42. perc: Usvat bal oldali szögletére Kuttor robbant be, és 5 m-es fejesét követően a labda a jobb kapufáról pattant a soproni kapuba (1-1).

56. perc: Usvat a balösszekötő helyén huszonkét méterről végzett el szabadrúgást és a rövid felső sarokra tartó labdát Milinte bravúrral visszaütötte a mezőnybe.

90. perc: Tóth M. keveredett ki egy hosszú beadás után a bal oldalra, az alapvonal közeléből egy testcsel után középre lőtte a labdát, amely lágyan Csernyánszki fölött a bal oldali kapufáról a siófoki kapuba pattant (2-1).