Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Zalaegerszeg - Haladás 4-0 (3-0)

2003.10.04. 21:31
A nyitó negyedórában a ZTE alakított ki helyzeteket, de ekkor még rosszul céloztak a hazaiak. Az első félidő hajrájában remekül futballozott a vendéglátó csapat, és Egressy nagyszerű megoldásait követően megérdemelten jutott biztos vezetéshez. Szünet után tovább növelte előnyét a ZTE, a negyedik találatot követően azonban alaposan visszavett a tempóból, de a biztos vezetés így sem forgott veszélyben, a látottak alapján az egerszegiek győzelme ilyen különbséggel is megérdemelt. A sereghajtó ZTE a nyugati presztízs-rangadón aratott fölényes győzelmével első pontjait szerezte a bajnokságban.
28. perc: Józsi szöktette remek labdával a balösszekötő helyén Egressyt, aki a kifutó Balogh mellett tíz méterről a hosszú sarokba gurított (1-0).

42. perc: Babati cselezgetett a tizenhatoson, majd kiugratta Egressyt, aki tizenkét méterről a kimozduló Balogh fölött a kapu közepébe lőtt (2-0).

45. perc: Vincze tizenhét méteres lövése kipattant Baloghról, Ljubojevic érkezett és öt méterről az üres kapu közepébe gurított (3-0).

48. perc: Vincze vezette fel a labdát, majd huszonöt méterről hatalmas erővel a bal felső sarokba bombázott (4-0).