Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Videoton - Sopron 2-0 (1-0)

2003.10.19. 20:54
Az első félidőben kiegyenlített játék közben a Sopron szervezetten, de lassan építgette támadásait, a Videoton pedig megérezte az irányító középpályás Dvéri hiányát. Egy felesleges kezezés miatt megítélt büntető után a fehérváriak szereztek vezetést. A találkozó nagy részében küzdelmes, jó iramú, változatos küzdelmet vívott a két csapat, az utolsó percben az időközben beállt Dvéri góljával biztosította be győzelmét a VIdeoton. A hazai csapat még magabiztosabban győzhetett volna, ha helyzeteit jobban kihasználta
18. perc: Tereánszki-Tóth vezette fel a labdát, de a tizenhatos előtt szabálytalankodott vele szemben Bagoly és Lambulic. A szabadrúgást tizenhét méterről Magasföldi végezte el, a sorfalban álló Lazic pedig reflexszerűen kézzel beleütött a labdába . A tizenegyest Tóth B. végezte el, jobbal a kapu jobb oldalát célozta meg, Milinte azonban kiütötte a labdát. Voicu volt a leggyorsabb, aki hat méterről már biztosan lőtt a jobb felső sarokba (1-0).

22. perc: Cseke jobb oldali beadását Baumgartner óriási helyzetben nyolc métrerről vágta fölé.

31. perc: Voicu remekül emelt középre a bal oldalról, amelyre Milinte kilépett, ezt Savu észrevette, húsz méterről az üresen hagyott kapu mellé emelt.

60. perc: Baumgartner egy csellel átjátszotta Schwarczot, és tizenkét méterről kapura lőtt, Tudor bravúrral ütötte szögletre a labdát.

68. perc: Balaskó húsz méterről célozta meg a bal felső sarkot, ezúttal is Tudor remekelt, és ütötte léc fölé a labdát.

71. perc: Szabó T. átadását követően Hercegfalvi került óriási helyzetbe, de tizenkét méterről Milinte ölébe emelte a labdát.

90. perc: Hercegfalvi átadása után Dvéri vezette kapura a labdát, senkitől sem zavartatva tizenkét méterről jobb lábbal biztosan lőtt a kapu bal alsó sarkába (2-0).