Alfréd
-2 °C
2 °C
Magyarország
ma 03:00
Magyarország
Alpesi sí

Pécs-Siófok 0-2

2003.10.25. 19:19
A Pécs enerváltan, míg a vendégek eredményesen játszottak, és megérdemelten nyertek.
A Siófok váratlan múlt heti hazai veresége után Pécsett kívánt javítani, még akkor is, ha az újonc eddig otthonában kiváló teljesítményt nyújtott. Ezen a szombaton azonban árnyéka volt önmagának. A Siófok hagyta ki az első helyzetet, akkor - a hatodik percben - Vörös kapáslövése alig kerülte el a kaput. Csordás kísérlete is kevéssel ment mellé.

A következő lehetőséget viszont már kihasználta a vendégegyüttes. Csordás két szép csel után Vöröst ugratta ki, aki rávezethette a labdát a kifutó Némethre, elvitte mellette, középre adását pedig Kovács Péter egy méterről passzolta a kapuba. A pihenő előtt Pest perdítése a kapufán csattant - szép mozdulat volt, hiszen a csatár háttal állt a kapunak -, így a hazaiak hátrányban voltak kénytelenek fordulni.

A térfélcserét követően a Pécs erősített, de a hatvanadik percben Győri óriási lehetőséget hagyott ki. Egy szöglet után Bajusz visszafejelt labdáját mellel vette át a játékos, de nem tudott megfelelően rádőlni, így három méterről fölébombázott.

A Siófok ugyanakkor megint eredményes volt. Ezúttal Mészáros ment el a baloldalon, középre adását, a mezőny legapróbb embere, a kiszorított helyzetben lévő Csordás előrevetődve fejelte a hosszú sarokba. Németh hiába vetődött, hárítani nem tudott.