Valér
4 °C
8 °C

Ferencváros-Balaton FC 0-1 (0-1)

2003.11.01. 19:43
A Ferencváros szinte végigtámadta a mérkőzést, mégis a lelkesebb, szervezettebb Siófok szerezte meg a három pontot, köszönhetően Kuttor fejesének.
A Ferencvárosiaknak már a találkozó előtt volt okuk az ünneplésre, hiszen Rákosi Gyula köszöntötte az élete 200. NB I-es meccsét játszó Dragóner Attilát. A folytatás is a zöld-fehér hívek szája íze szerint alakult, hiszen csapatuk sorra vezette a támadásokat, gólt azonban nem sikerült szerezniük.

A vendégek kontrái nem sok veszélyt jelentettek Szűcs kapujára, így meglepetésként hatott, hogy a 26. percben mégis a Siófok került előnybe. Egy jobbról belőtt szabadrúgást Kuttor csúsztatott a bal sarokba. A gól után egyel nagyobb sebességre kapcsolt a Fradi, de a vendégek védelme magabiztosan verte vissza Tököliék próbálkozásait.

A második negyvenöt percben továbbra is Garami József együttese irányította a játékot, de a csatárok a legnagyobb lehetőségeket is elpuskázták, vagy az eddigi szezonban remeklő Csernyánszki hárított. A hajrában a hazaiak már négy csatárral támadtak(Sőt a legvégén még Szűcs is előrement), de így sem tudtak eredményesek lenni, így a tavalyi év után ismét győzni tudott a Siófok az Üllői úton.