Alfréd
-2 °C
2 °C
Magyarország
szombat 03:00
Magyarország
Alpesi sí

Siófok-Győr 1-0

2003.11.08. 18:50
Nagy szerencsével nyert a Siófok, két kapufát is lőtt a Győr.
Nagy elánnal kezdett a Győr, és csak a szerencse mentette meg a hazaiakat, hogy az első percben ne kerüljenek hátrányba. Miriuta beadását Kuttor rosszul találta el, a bal kapufa azonban mentett. Ezek után Miriuta próbálkozott két alkalommal, de rosszul célzott. Az első siófoki helyzetre negyedórát kellett várni, akkor Usvat lövését fogta Sebők.

Csertői csapata a félidő utolsó negyedórájában vette át a kezdeményezést, de mivel Csordás hatalmas helyzetben hibázott, Mészáros pedig sem lábbal, sem fejjel nem állt feladata magaslatán, maradt a szünetre a gól nélküli állás.

A fordulás után Mészárosnak megint nem volt szerencséje, egy percre rá, az ötvenedikben Bajevski nagy cselsorozat után lőtt, Csernyánszki parádésan védett. A következő helyzetét értékesítette a Siófok. Usvat lövésébe a frissen beállt Sitku belesarkozott, a másik irányba mozduló Sebők nem védhette a labdát.

A hajrában nagy erőket mozgósított a Győr, sorra lőhette a szögleteit, egyenlítenie azonban nem sikerült. Köszönhetően leginkább annak, hogy az egyik sarokrúgás után Stark közelről az üres kapu fölé bombázott.