Koronavírus adatok

2021. dec. 07.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ambrus
-3 °C
3 °C

Sopron-Újpest 1-1

2003.11.08. 19:20
Tíz percig sem örülhetett Rajczi vezető góljának az Újpest, Tóth egyenlített. A Sopron nem tudta megismételni múlt heti kiváló játékát, míg a Mezey-csapat Debrecen után újra ikszelt.
Épp a félidő feléig kellett várni az első komolyabb lehetőségre - ezt megelőzően Sira valamint Balaskó lábbal, Labmulic fejjel próbálkozott -, akkor Tamási harminc méteres szabadrúgása a jobb kapufán csattant. Hét perccel a félidő vége előtt Kovács ugratta ki Rósát, labdája azonban hajszállal hosszabb lett, így Milinte felszedte előle.

A fordulás utáni első negyedóra a Soproné volt, de Cseke és Lambulic lövésénél is a helyén volt Vlaszák. Ezek után visszaesett a Sopron, Kovács bombáját még védte Milinte, a 72. percben azonban már ő is tehetetlen volt. Polonkai lövése levágódott a védőkről, a csereként Rajczi érkezett, és közelről a kapuba passzolt.

Tíz percig sem örülhetett a lila gárda, mert Bagoly beívelése után Tóth Mihály volt eredményes. A hajrában említésre méltó esemény nem történt.

Az MTI értesülése szerint a találkozó lefújása után az újpesti szurkolók beszakították a vendégszektort a játéktértől elválasztó kerítést és berohantak a pályára. A játéktéren átszaladva megpróbáltak felmászni a soproni szurkolótáborhoz, ám ekkor a rohamrendőrök közbeléptek. Az első hírek szerint négy személyt állítottak elő.