Géza
-12 °C
-4 °C

Pécs - MTK 1-1 (0-0)

2003.11.15. 20:20
Unalmas, eseménytelen játékot hozott az első félidő, még helyzetek sem alakultak ki. A pécsiek átadták a területet az MTK-nak, amely többet kezdeményezett, de nem veszélyeztette Németh G. kapuját. A házigazdák távoli lövésekkel kísérleteztek, ezek azonban Végh könnyű zsákmányai lettek.
A második játékrészben sokkal aktívabban játszottak a csapatok. Hatalmas potyagóllal szerzett vezetést az MTK, de rövid időn belül egyenlített a pécsi együttes, majd a győzelem megszerzésére is volt esélye játékosok sokszor csak egymást rúgdosták, és . Makai János játékvezető kezéből kicsúszott a mérkőzés, de szerencsére végül nem tört ki komolyabb botrány.
74. perc: Németh G., a pécsiek kapusa rosszul szabadított fel, a labda Torghelle testéről tizenkét méterről pattant az üres kapuba (0-1).

76. perc: Juhász R. lebirkózta Horváth Gy.-t, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt, amelyet a sértett a jobb alsó sarokba vágott (1-1).

80. perc: Torghelle szándékosan belerúgott Siposba, amiért kiállították.

Jegyzőkönyv
Pécsi MFC-MTK FC 1-1 (0-0)
Pécs, 4000 néző, V: Makai
Pécsi MFC:
Németh G. - Bajusz, Dienes, Szekeres - Sipos, Horváth S. (Márton 38.), Pavicevic, Erős G. (Berdó 63.), Gaál - Pest K. (Mihalecz 90.), Horváth Gy.
MTK FC: Végh - Molnár Z., Komlósi, Juhász R., Füzi - Zavadszky, Pusztai, Jezdimirovic, Czvitkovics (Szabó O. a szünetben) - Illés (Pisont 73.) - Torghelle
<>Gólszerzők: Horváth Gy. (76., 11-esből), illetve Torghelle (74.)
Sárga lap: Pavicevic (68.), illetve Szabó O. (52.), Zavadszky
Kiállítva: Torghelle (80.) (65.), Füzi (81.)